Thursday, August 2, 2012

Pandang Belakang


"Sesungguhnya hanya di sisi Allah ilmu tentang hari qiamat; dan Dia yang menurunkan hujan, dan mengetahui apa yang ada di dalam rahim. dan tidak seorang pun yang mengetahui (dengan pasti) apa yang akan dikerjakannya esok. dan tidak ada seorang pun yang dapat tahu di bumi mana dia akan mati. sungguh, Allah Maha Mengetahui, Maha Mengenal."- Luqman : 34

Ini kisah dahulu. Kisah hati yang kena buat pilihan.

Sekarang, Dia dah tunjukkan jalan yang lain. Jalan yang Dia sendiri plankan.
Dia nak kata: "Aku lagi tahu apa yang terbaik untuk kau!"

Moga ini yang terbaik.

Al-Azhar, I'm coming! :)

3 comments :

Syafawani said...
This comment has been removed by the author.
aras nura said...

Subhanallah! Congratulations Afiq! You can never know how Allah sets things out. You may think like there is no better tomorrow at present, tapi nyata Allah Maha Pengatur. :D Am so happy for you and the rest, happier for Islam and ummah :D

All the best All the best! AL-AZHAR kot Subhanallah!!!

Again, MABRUK YA AKHI!!!

The Medical Duo said...

Singgah sini shbt.. co-admin blog akak pon study kat Egypt la ni, dh year 5. Ramaikan ahli perubatan :)